«ملکه بشردوستی»، بانو جین، جشن تولد خویش را نیز تبدیل به رویداد بزرگ خیریه کرد

جین شفیروف بانویی نیکوکار، فعالی انسان‌دوست، مجری تلویزیون، مولف و نویسنده کتاب «خیریه موفق: چگونه از آنچه می‌دهید، زندگی بسازید» می باشد

تصاویر ترکیبی از جین شفیروف بانوی نیکوکار، مجری تلویزیون، مولف و نویسنده/ Jean Shafiroff

بانوجین شفیروف (Lady Jean Shafiroff)، چهره فعال در رویدادهای نیکوکاری، مد، مجری تلویزیون و نویسنده، تولدش را با جمعی از نیکوکاران و فعالان اجتماعی فرهنگی در محل اقامتش در نیویورک برگزار کرد و این رویداد را به بزرگداشت صلیب سرخ آمریکا و قربانیان آتش‌سوزی‌های کالیفرنیا اختصاص داد.

بانو جین، شخصیتی خستگی ناپذیر، زیبا و نیکوکار، پای ثابت رویدادهای خیره آمریکا و آنگونه که رسانه‌ها وی را خطاب می کنند؛ «ملکه بشردوستی»، جشن تولد خویش را نیز تبدیل به رویداد بزرگ خیریه کرد.

 او در این مهمانی به مناسبت هفته مد نیویورک، چهار لباس مختلف از طراحان معروف از جمله وس گوردون (کارولینا هررا)، ویکتور دی سوزا و مالان برتون پوشید تا از طراحان مُد آمریکا نیز حمایت کرده باشد.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

دورین هاو، مدیر اجرایی منطقه‌ای صلیب سرخ آمریکا، در این رویداد سخنرانی کرد. جین هم درباره میزان ویرانی‌های ناشی از آتش‌سوزی‌های کالیفرنیا سخنرانی پرشوری ایراد کرد و از مهمانان خواست به جای هدیه دادن، کمک مالی کنند. جین شفیروف وعده داد که خود نیز کمک مالی سخاوتمندانه‌ای اهدا خواهد کرد.

جین شفیروف بانویی نیکوکار، فعالی انسان‌دوست، مجری تلویزیون، مولف و نویسنده کتاب «خیریه موفق: چگونه از آنچه می‌دهید، زندگی بسازید» می باشد. وی اغلب داوطلبانه به جمع‌آوری کمک‌های مالی و اداره فعالیت‌های خیرخواهانه کمک می‌کند. او در هیئت مدیره هشت سازمان خیریه فعال است و هر سال ریاست بیش از ۸ تا ۱۰ رویداد خیریه مختلف را بر عهده دارد. در منزلش نیز از بسیاری از مهمانی‌های بزرگ برای سازمان‌های غیرانتفاعی مختلف میزبانی می‌کند و حامی آن‌ها است.

از جمله اهداف متعددی که او از آن‌ها حمایت می‌کند، می‌توان به حقوق زنان، حقوق جمعیت‌های کم‌برخوردار، مراقبت‌های بهداشتی و رفاه حیوانات اشاره کرد.

بانو جین شفیروف (Lady Jean Shafiroff) علاوه بر اجرا در برنامه تلویزیونی خود با عنوان «خیریه موفق»، در برنامه‌های تلویزیونی، پادکست‌ها و سایر رسانه‌هایی که در زمینه مد و امور خیریه فعالیت می‌کنند، هم حضوری فعالانه دارد. او یک مدیر بین‌المللی است که می‌کوشد مردم از تمام سنین و زمینه‌ها به مشارکت در امور خیرخواهانه و بشردوستانه تشویق کند.

علاوه بر این‌ها، جین شفیروف در هیئت مدیره انجمن‌های مختلف از جمله جامعه میراث فرانسه، بنیاد بیمارستان ساوت‌همپتون، جامعه ماموریت نیویورک، شورای مد فاخر موزه در موزه، بنیاد زنان نیویورک، کاسیتا ماریا، گلوبال استری‌ز و هیئت افتخاری بنیاد پناهگاه حیوانات ساوت‌همپتون نیز عضو است و یکی از اعضای هیئت مشاوره جامعه تاریخی پالم بیچ محسوب می‌شود.

جین که یک مسیحی کاتولیک است، ۲۸ سال در هیئت مدیره یک انجمن یهودی خدمت کرده و اکنون یکی از نیکوکاران افتخاری آن‌ها است. سازمان‌های خیریه مختلف بارها از او بابت فعالیت‌هایش تقدیر کرده‌اند.

زنی پرتلاش و نیکوکار که گذر زمان و سن، بر چهره اش نمی نشیند و تاثیر اقدامات بشردوستانه اش، وی را چهره ای ماندگار و تاثیرگذار در جامعه آمریکا کرده است. 

بیشتر از مُد و زیبایی